Volgende activiteiten

Europese Nacht van de Vleermuis in de Brielmeersen op zaterdag 27 augustus

Hoewel de vleermuis regelmatig rond ons huis fladdert, weten we weinig over dit vliegend zoogdier. Tijdens de Nacht van de Vleermuis willen we daar verandering in brengen. We gaan op zoek naar vleermuizen met behulp van een batdetector en we trachten heel wat misverstanden uit de wereld te helpen (neen, de vleermuis vliegt niet in je haar!) De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur maar de afstand blijft beperkt. Een aantal wandelingen zijn op maat van jonge gezinnen. I.s.m. JNM Leievallei, de Vleermuizenwerkgroep OVL, de Gezinsbond en de provincie Oost-Vlaanderen. Met dank aan onze sponsor het Groene Huis.

Info: Koen Bilcke, tel 0473/81.43.58. Start aan parking Brielpaviljoen ( jachthaven) tussen 20u30 en 21u (meerdere groepen).

Comments are closed.