Volgende activiteiten

Wie wordt het 750e lid van onze afdeling?

Ook dit jaar kwamen heel wat nieuwe leden bij. We hopen dit jaar zelfs de kaap van 750 leden te overschrijden ( weten dat we ooit met 390 leden zijn gestart zeven jaar geleden)

Er zijn tal van redenen om lid te worden. Natuurpunt is de grootste natuurvereniging van Vlaanderen en heeft net 100 000 leden op de teller staan. Hiermee hebben we krachtiger stem naar de overheid.

Met jouw steun kunnen we onze natuur verder helpen. Zo kunnen we er vandaag en in de toekomst meer van genieten. Het lidgeld bedraagt 27 euro voor het hele gezin. Sluit je aan en geniet van volgende voordelen :

Als nieuw lid ontvang je een welkomstpakket met onze Fiets- en Wandelgids met 66 uitgestippelde wandelingen en fietsroutes in de mooiste natuurgebieden van België

Ontvang 4x per jaar het Natuur.blad, het ledenmagazine boordevol informatie over de natuur. Daarnaast ontvang je ook 4x per jaar de Meander, met alle informatie en de kalender van onze afdeling en de afdelingen van de Vlaamse Ardennen plus.

Neem met je hele gezin gratis deel aan geleide wandelingen en fietstochten

Geniet 10% ledenkorting in de Natuurpunt winkel op boeken, verrekijkers, cadeautjes…

Met je lidkaart van Natuurpunt geniet je ook weel wat kortingen bij onder meer Schoenen torfs, AS Adventure, Tierra Natuurreizen, isolatiemateriaal Eurabo, Pixbook.

Je kan lid worden door ons een mailtje te sturen ( info@natuurpuntdeinzezulte.be). Dan komen we graag langs met je welkomstpakket. Je kan ook steeds lid worden tijdens onze evenementen zoals de Nacht van de Vleermuis, de Nacht van de Duisternis enz

opnaar100000_3

Comments are closed.