Volgende activiteiten

succesvolle voorstelling ‘flirten in het groen’ in de zetelfabriek

Hoe kan je Valentijnweekend het best vieren? 40 man moesten niet lang nadenken en zakten af voor een presentatie van ‘flirten in het groen’. Joeri Cortens was  zoals altijd in vorm en verklapte alle (?) geheimen van het flirten in de natuur. Omdat het best eens ‘nog gezelliger’ mocht zijn, waren we blij dat deze voorstelling kon doorgaan in de toonzaal van De Rore Interieur. Heel wat zetels werden in een grote kring geplaatst zodat iedereen goed zicht had. Vooraf en vooral tijdens de pauze werden we getrakteerd met heel originele hapjes en drankjes, dankzij de uitmuntende service van Kathy, Liesbeth en Mieke.

Christine Ostyn nam heel wat foto’s, je vindt ze allemaal hier

7L9A1048-17 7L9A1080-28

 

 

Comments are closed.